Voerton voor Paardenvoer

Voertonnen voor paardenvoer zijn exclusief te bestellen op Voertonnen.nl
Het is om meerdere redenen belangrijk dat u paardenvoer opslaat in een lucht & waterdichte voerton. Allereerst blijft het paardenvoer langer houdbaar en behoud het droogvoer een betere smaak. Daarnaast beschermd u het paardenvoer tegen vuil, insecten en ongedierte (met name ratten en muizen).
Wist u dat paarden ziek kunnen worden van uitwerpselen van ongedierte? Neem dit risico niet en schaf een voerton aan, een kleine uitgave waar u jaren plezier van heeft.

Voerton voor paardenvoer, hoeveel kg paardenvoer gaat er in een voerton?
Het aantal kg dat er in een voerton gaat is afhankelijk van een aantal factoren. Om te vergelijken, tussen 25 kg vogelzaad en 25 kg paardenvoer zit een groot verschil. Het vogelzaad is een fijne stof en neemt hierdoor minder ruimte in dan grove paardenbrokken. Om te bepalen hoeveel kg paardenvoer er in een voerton gaat, kunt u het beste het aantal kg voer dat u wilt opslaan vermenigvuldigen met 2 á 2,5. U vermenigvuldigd het aantal kg paardenvoer met 2 als het redelijk kleine of fijne brokken zijn, wanneer de brokken grover van structuur zijn vermenigvuldigd u met 2,5.

Voorbeeld;
U wilt 3 zakken van 15 kg ruwvoer opslaan in een voerton, de structuur is redelijk grof.
Vermenigvuldig dan de 45 kg (het totaal van de 3 zakken) met 2,5 = 112,5 liter.
Voor de 3 zakken ruwvoer met een totaal aantal van 45 kg heeft u minimaal een voerton nodig met een inhoud van 112,5 liter. De voerton die qua inhoud het dichtste bij dit volume zit is de 120 liter voerton.
120 liter voerton   120 liter klemband voerton
Tip: u kunt beter een te grote voerton aanschaffen dan één die net te klein is. Meestal vult u bij wanneer de bodem in zicht is, niet wanneer de voerton helemaal leeg is.

U wilt toch ook het beste voor uw Paard?
Bewaar dan nu uw paardenvoer in een voerton van Voertonnen.nl
voertonnen
Reactie plaatsen