Gebruikte vaten

Gebruikte vaten, waarom zijn deze bijna niet te verkrijgen?

Gebruikte vaten zijn moeilijk verkrijgbaar maar als u goed zoekt op sites als Marktplaats zult u vast een handelaar vinden. Het is niet voor niets dat deze 2e hands vaten moeilijk verkrijgbaar zijn. Kunststof vaten worden in de zakelijke markt vaak geproduceerd voor de chemische of voedingsmiddelen industrie en hebben een beperkte levensduur. Nadat bedrijven de vaten in gebruik hebben genomen en de levensduur bijna ten einde is, worden deze in de meeste gevallen vernietigd. Er zijn, voornamelijk particuliere handelaren, die hier hun kans schoon zien. Voor een zeer gering bedrag proberen zij deze vaten op de kop te tikken om deze vervolgens proberen te verkopen aan consumenten voor 30 tot 70 % minder dan dat ze oorspronkelijke prijs van een nieuw vat.

PAS HIER MEE OP: gebruikte vaten zijn absoluut niet meer geschikt voor hergebruik!


Gebruikte vaten
De 2e hands vaten worden netjes gereinigd en worden schoon aangeboden, wat is hier dan mis mee zal u denken? Op het moment dat vaten worden gebruikt in bijvoorbeeld de chemische industrie, zullend de vaten naar verloop van tijd gaan slijten. Slijtage is niet altijd met het blote oog waarneembaar, er kunnen kleine ondiepe krasjes ontstaan in het vat. Op het moment dat deze gereinigd worden, ook wel geconditioneerd genoemd, kunnen er kleine restjes achterblijven in die ondiepe krassen. Als u vervolgens de gebruikte vaten gaat gebruiken voor opslag van hondenvoer of levensmiddelen en de chemische vloeistof gaat zich hier na een periode mee vermengen dan zult u begrijpen dat dit niet gezond is.

Voertonnen.nlĀ produceert 10.000den vaten per jaar, waarom denkt u dat wij geen gebruikte vaten aanbieden?

Er zijn (bijna) geen bedrijven die zich willen wagen aan het grote risico van gebruikte vaten. Wees daarom verstandig en koop nooit 2e hands vaten, u weet nooit wat er in heeft gezeten. Daarnaast hebben nieuwe kunststof vaten een langere levensduur waardoor ze over de hele periode uiteindelijk goedkoper zullen zijn dan gebruikte.

kunststof vaten
Reactie plaatsen