Page content

Assortiment

Voertonnen infoAlle voertonnen zijn voorzien van voedingsmiddelen keurmerk, o.a. geschikt voor diervoeding en levensmiddelen. Ze sluiten 100% lucht- en waterdicht af. U kunt de voertonnen online bestellen en thuis laten afleveren, hoe meer u besteld hoe hoger de korting. Uit voorraad leverbaar, levertijd is 1 – 3 werkdagen.
Regentonnen infoRegentonnen zijn er in verschillende maten en kleuren, welke past het beste bij uw situatie? Voertonnen.nl heeft goede kwaliteit regentonnen in het assortiment zoals de eigen gefabriceerde SMART regenton maar ook luxere regentonnen van hout. Hoe sluit u een regenton aan en wat heeft u hier voor nodig, wat te doen als het gaat vriezen? U leest het hier.
Kuipen infoKuipen zijn er in heel veel verschillende afmetingen, van 30 liter tot aan 1000 liter veelal te verkrijgen in de kleuren zwart en wit. Ook de kwaliteit is heel divers, Voertonnen.nl biedt twee kwaliteitsklassen aan, de normale kuip en de extra dikke speciekuip. Ook zeer geschikt voor planten, bomen of om bijvoorbeeld te gebruiken als vijverbak.
Compastbakken infoCompostbakken, een opkomende trend van de laatste jaren. Ecologisch gezien is een compostbak een uitstekende keuze, weet u welke organische materialen er allemaal gecomposteerd mogen worden? Voertonnen.nl biedt alleen composters aan die uit één gedeelte bestaan, dit zijn de beste composters waar u ook echt wat aan heeft.
Kunststof tanks infoKunststof tanks worden veel gebruikt voor het brouwen en of stoken van bier en wijn. Door de speciale coating aan de binnenzijde zijn deze tankjes, die te verkrijgen zijn in 60, 110 en 150 liter, zeer geschikt voor voedingsmiddelen. Ook op boten worden deze tankjes regelmatig gebruikt voor opslag van drinkwater.
Jerrycans infoJerrycans zijn altijd handig als u bijvoorbeeld op vakantie gaat en u wilt extra brandstof mee op reis nemen. Wist u dat er in veel landen een restrictie geldt voor het aantal liters brandstof die u mee mag nemen? Ook voor opslag van olie, water en andere middelen hebben wij kwaliteit jerrycans van plastic of metaal.
voertonnen infoKunststof vaten zijn er in heel veel verschillende soorten, kleuren en maten. Voertonnen.nl heeft het grootste assortiment in Europa. Wij leveren aan consumenten (onder de label Voertonnen) maar ook zakelijke gebruikers kunnen wij diverse toepassingen aanbieden met de daarbij behorende certificaten. De kunststof vaten kunnen afgesloten worden door middel van schroefdeksels, drukdeksel of klemband en voorzien worden van handvatten en of logo.